wrapper

Pengumuman

Has no content to show!
Selasa, 01 November 2016 00:00

LAPORAN MUZAKARAH PEGAWAI DAN KAKITANGAN BAHAGIAN SOKONGAN KELUARGA (BSK) & PROGRAM LATIHAN TRANSFORMASI NEGARA TAHUN 2016

LAPORAN MUZAKARAH PEGAWAI DAN KAKITANGAN BAHAGIAN SOKONGAN KELUARGA (BSK) & PROGRAM LATIHAN TRANSFORMASI NEGARA TAHUN 2016 

 

 

17- 19 Oktober 2016, Isnin hingga Khamis  - Bahagian Sokongan Keluarga ( BSK) dengan kerjasama Biro Tata Negara (BTN), Jabatan Perdana Menteri telah mengadakan Muzakarah Pegawai dan Kakitangan BSK & Program Latihan Transformasi Negara tahun 2016 di Kem Bina Negara GeoPark Langkawi,Kedah dengan penyertaan seramai 62 orang pegawai dan kakitangan BSK daripada seluruh Malaysia.

 

Muzakarah ini merupakan satu acara tahunan yang melibatkan pegawai dan kakitangan BSK seluruh Malaysia bagi membincangkan isu-isu khusus berkaitan dengan aktiviti BSK. Disamping itu, ianya juga merupakan satu platfom bagi membincangkan perancangan dan hala tuju BSK dari semasa ke semasa. Di samping menerapkan nilai-nilai murni di kalangan pegawai dan kakitangan BSK seluruh Malaysia.

 

Program yang dirasmikan oleh YAA Tan Sri Dr. Ibrahim Lembut, Ketua Pengarah/Ketua Hakim Syarie Seluruh Malaysia turut diserikan lagi dengan Majlis Pelancaran Buku Garis Panduan BSK (SOP) yang telah disempurnakan oleh YAA Tan Sri Dr. Turut hadir bersama dalam Majlis Perasmian ini adalah YBhg Dr .Hj Hanafi bin Hj Harun, Pengarah Bahagian Birokrat & Korporat BTN dan Tuan Mohd Nazri bin Abd Rahman, Pengarah Kanan Kehakiman, JKSM.

 

Pelbagai aktiviti  telah diadakan antaranya sesi Muzakarah pegawai dan kakitangan BSK serta program khas bersama dengan pihak BTN.Di akhir program, majlis penyampaian sijil penyertaan program BTN telah disampaikan oleh Pengarah BSK kepada semua peserta.

 

   

Read 859 times

Hubungi Kami

Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia
Blok C, Kompleks Islam Putrajaya,
No. 20, Jalan Tunku Abdul Rahman,
Presint 3,
62100 Putrajaya, Malaysia.
Tel: (+603) 8870 9200
Fax: (+603) 8870 9500
Email:
portaladmin[at]esyariah[dot]gov[dot]my
Dasar Privasi| Dasar Keselamatan| Penafian | Pasukan Web

Jumlah Pelawat

3.png1.png3.png4.png0.png3.png
This month710
Total313403
Khamis, 19 Julai 2018

    Laman ini terakhir dikemaskini pada: Isnin 02 Julai 2018.

Pautan Laman

   

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family