wrapper

Pengumuman

SERDANG - Bahagian Sokongan Keluarga (BSK) JKSM telah mengadakan Diskusi Manual Runding Cara BSK pada 12 hingga 13 Februari 2019 bertempat di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) Serdang, Selangor. Program ini telah berlangsung selama 2 hari yang melibatkan seramai 30 orang pegawai dan kakitangan BSK Seksyen Negeri seluruh Malaysia.
 
Objektif penganjuran program ini adalah untuk mewujudkan persepakatan ke arah penyeragaman dan penyelarasan tugas-tugas runding cara ke atas Glossary Link undang-undang Islam, membincangkan secara bersama isu dan masalah pelaksanaan runding cara di negeri-negeri dan memperkemas atau memantapkan lagi perkhidmatan Bahagian Sokongan Keluarga (BSK) menerusi program diskusi ini, pengisian ialah sesi ceramah dan role play. Ceramah telah  disampaikan oleh Prof. Dr. Nora binti Abdul Glossary Link Hak Pensyarah Universiti Islam Malaysia (UIAM) dan latihan role play di bombing oleh Dr. Hanna binti Ambaras Khan Pensyarah UIAM sebagai Fasilitator.

Pada penghujung program ini, Pengarah BSK telah menyampaikan cenderahati  kepada penceramah dan fasilitator serta barang promosi kepada BSK Seksyen Negeri-Negeri dalam menjayakan program promosi / pameran BSK.

Hubungi Kami

Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia
Blok C, Kompleks Islam Putrajaya,
No. 20, Jalan Tunku Abdul Rahman,
Presint 3,
62100 Putrajaya, Malaysia.
Tel: (+603) 8870 9200
Fax: (+603) 8870 9500
Email:
portaladmin[at]esyariah[dot]gov[dot]my
Dasar Privasi| Dasar Keselamatan| Penafian | Pasukan Web

Jumlah Pelawat

3.png1.png3.png0.png5.png9.png
This month366
Total313059
Jumaat, 26 April 2019

    Laman ini terakhir dikemaskini pada: Rabu 24 April 2019.

Pautan Laman

   

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family