wrapper

Pengumuman

 

KUALA LUMPUR – Bahagian Sokongan Keluarga (BSK), JKSM telah mengadakan Kunjung Hormat ke Jabatan Glossary Link Undang-Undang, Bank Negara Malaysia (BNM) pada 14 Mac 2019 (Khamis) bertempat di Bank Negara Malaysia (BNM), Kuala Lumpur.

 

Program ini telah disertai oleh tiga orang pegawai daripada BSK JKSM yang diketuai oleh YBhg. Tuan Shamsuddin bin Hussain, Pengarah BSK JKSM, Dr.Jazilah binti Mohd Saad@Mat Saud, Ketua Penolong Pengarah BSK JKSM dan Tuan Mohd Nazrin bin Mohd Ali, Penolong Pengarah BSK JKSM. Manakala di pihak BNM pula disertai oleh Puan Fazlina Pawan Teh, Timbalan Ketua Penasihat Undang-Undang, Puan Ahmuta Chadayan, Pegawai Undang-Undang Kanan, Encik Khairul Fazli bin Kamarudin, Pegawai Undang-Undang Kanan dari Jabatan Undang-Undang BNM, Kuala Lumpur.

 

Menerusi program ini, fokus utama perbincangan ialah mengenai permasalahan berhubung sekatan bank ke atas bekas suami atau bapa yang culas membayar Glossary Link nafkah kepada bekas isteri dan anak-anak. Berdasarkan perbincangan  beberapa hala ngan dan kekurangan telah dikenal pasti yang memerlukan kajian dan penelitian lanjut. Jalinan kerjasama seumpama ini akan diteruskan pada masa-masa akan datang untuk kebaikan semua pihak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hubungi Kami

Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia
Blok C, Kompleks Islam Putrajaya,
No. 20, Jalan Tunku Abdul Rahman,
Presint 3,
62100 Putrajaya, Malaysia.
Tel: (+603) 8870 9200
Fax: (+603) 8870 9500
Email:
portaladmin[at]esyariah[dot]gov[dot]my
Dasar Privasi| Dasar Keselamatan| Penafian | Pasukan Web

Jumlah Pelawat

3.png1.png3.png0.png0.png3.png
This month310
Total313003
Jumaat, 26 April 2019

    Laman ini terakhir dikemaskini pada: Rabu 24 April 2019.

Pautan Laman

   

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family